Doopsuiker | Totaalpakket

Bereid je zonder zorgen voor op de komst van je kleintje. Kies jouw persoonlijk geboorteconcept en wij doen de rest.

Het begin!

We raden aan om ten laatste 2 maanden voor de uitgerekende datum je geboorteconcept te bestellen.

Om je wegwijs te maken in het assortiment hebben we zoveel mogelijk inspiratiebeelden verzameld.

Je kan inspiratie opdoen onderaan op deze pagina of op onze Instagram pagina. Uiteraard kan je ook inspiratie opdoen in onze winkel.

Stel je geboorteconcept samen

Heb je inspiratie nodig of wil je extra advies?

Je bent welkom in onze winkel. Omdat we graag voldoende tijd nemen voor jou maak je best een afspraak. Als je niet kan langskomen is het ook mogelijk om een online afspraak te maken.

We adviseren je met het samenstellen van geboortekaartjes tot bedankjes. Zodat alles op de afgesproken datum klaar is.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Hoeveel doopsuikers moet ik voorzien?

We raden aan om 80% van het aantal geboortekaartjes te voorzien. Meestal zal niet iedereen langskomen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om nog bij te bestellen. Vaak wordt er ook iets extra voorzien voor de kinderen die langskomen. Hou hier rekening mee in het aantal bedankjes. 

Wanneer moet ik mijn doopsuiker bestellen?

Wij raden je aan om zeker 3 maanden voor je uitgerekende datum te bestellen. Jouw geboorteconcept is handgemaakt en dat neemt tijd in beslag. Op deze manier ben je zeker dat de bestelling klaar is tegen de geboorte.

Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Wij zorgen er doorgaans voor dat jouw bestelling 1 week voor de uitgerekende datum klaar is. Als je dit vroeger wenst kan je dit met ons bespreken.

Kunnen wij geboortekaarten bestellen?

Ja, zeker! Wij maken graag een geboortekaart die past bij jouw geboorteconcept. Daarom hebben wij ervoor gekozen om geboortekaarten enkel beschikbaar te maken in combinatie met een totaal geboorteconcept.

Hoe kan ik mijn doopsuiker het beste bewaren?

Wij adviseren steeds om de doopsuikers op een koele, droge en donkere plaats te bewaren. Het is ideaal om de doopsuikers in een afgesloten doos te bewaren.

1 van 9